Menu
Your Cart

Obvestila

Datum:  15.1.2024

V podjetju Active d.o.o. se zavedamo pomena trajnostnega in odgovornega ravnanja, tako do okolja kot tudi do družbe in na področju ekonomskega razvoja.
Z vključitvijo na Fazo A, Podpora zagonskim, mikro, malim in srednjim podjetjem pri strateški, trajnostni in krožni transformaciji poslovanja 2022-2025, smo dobili
priložnost za nadgradnjo znanja in za usmeritve trajnostnih in krožnih praks.
Pričakovani rezultati faze A so:
- priprava 4-5 letne trajnostne in krožne poslovne strategije,
- priprava/prilagoditev trajnostnih & krožno naravnanih poslovnih modelov,
- priprava izvedbenega projekta, ki bo prispeval k uresničevanju trajnostne in krožne poslovne strategije podjetja.
Trajanje programa: 2/2024-5/2024  Celotni proračun programa: 15.262,20 € EU-financiranje: 15.262,20 €
Naložba je del ukrepov slovenskega načrta, ki se financira iz mehanizma za okrevanje in odpornost (spletno mesto www.noo.gov.si in www.evropskasredstva.si).


                                                       Financira Evropska unija – NextGenerationEU

Datum:  01.02.2024

Z veseljem sporočamo, da smo sedaj delno financirani s strani Slovenskega regionalno razvojnega sklada (SRRS). Ta sprememba predstavlja pomemben korak naprej za naše podjetje in odraža našo zavezanost k nadaljnji rasti ter izboljšanju storitev.

To partnerstvo z SRRS nam omogoča, da nadaljujemo z izboljšavami naših procesov, izdelkov in storitev. Naša predanost k zagotavljanju visokokakovostnih izdelkov in izjemne strankine podpore ostaja nespremenjena. Financiranje s strani SRRS nam bo omogočilo, da vam še naprej nudimo inovativne rešitve ter izboljšamo vašo nakupovalno izkušnjo v naši spletni trgovini.

Zahvaljujemo se vam za vašo stalno podporo in zaupanje v Active d.o.o. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z vami in vas vabimo, da nas obiščete na naši spletni strani, kjer lahko izveste več o novostih in izdelkih, ki jih ponujamo.


Datum:  01.11.2023

Zahvaljujemo se vam za vašo neprekinjeno podporo in zaupanje, ki ste nam ga izkazali. Vaša zvestoba je ključnega pomena za naš uspeh in motivacija za naše nadaljnje delo.

Zaupanje Slovenskega podjetniškega sklada v naše podjetje je potrditev, da smo na pravi poti. To partnerstvo nam omogoča, da še naprej rastemo in se razvijamo v korist naših strank.

Sredstva, pridobljena od skada, bodo uporabljena za obratna sredsta, nadaljnjo izboljšavo naših storitev, razvoj novih izdelkov in optimizacijo uporabniške izkušnje v naši spletni trgovini. Naša zavezanost k zagotavljanju kakovosti in inovativnosti ostaja nespremenjena, saj si neprestano prizadevamo presegati vaša pričakovanja.

Obveščamo vas o pomembni novici, ki predstavlja pomemben mejnik za naše podjetje Active d.o.o. Z veseljem delimo z vami, da smo uspeli pridobit financiranja s strani Slovenskega podjetniškega sklada (SPS). Ta podpora je priznanje naših dosedanjih dosežkov in jasen signal zaupanja v našo prihodnjo rasti in razvoja.